Clifford Chance: 70 de parteneri si counseli s-au intalnit, saptamana trecuta, la Bucuresti

Clifford Chance a organizat o intalnire regionala de management la Bucuresti, saptamana trecuta, cu participarea a 70 de parteneri si counseli Clifford Chance din Europa Centrala si de Est (birourile din Bucuresti, Varsovia, Praga, Kiev si Moscova), precum si din vestul Europei (Amsterdam, Frankfurt, Luxemburg, Madrid, Milano, Munchen si Londra). La eveniment au participat si cei doi lideri globali Matthew Layton, noul Global Managing Partner, si Malcolm Sweeting, Global Senior Partner.

Partenerii Clifford Chance au discutat strategia regionala, promovarea de noi parteneri, provocarile si oportunitatile pe care firma le are in regiune, precum si modalitatile de acoperire efectiva a regiunii.

Am fost onorati de prezenta lui Matthew si Malcolm la aceasta reuniune, precum si de participarea impresionanta a colegilor din Europa Centrala si de Est si din birourile vest-europene. Fiind una dintre cele mai puternice case de avocatura din regiune, Clifford Chance continua sa isi consolideze prezenta, prin efortul combinat al birourilor sale. Avand in vedere provocarile cu care se confrunta clientii nostri, precum si dinamica unei economii globalizate, este esential sa intensificam colaborarea dintre echipele noastre nationale si sa ramanem flexibili la nevoile companiilor pe care le asistam”, spune Daniel Badea, Managing Partner al biroului Clifford Chance de la Bucuresti.

Clifford Chance este una dintre cele mai importante case de avocatura din lume, cu 36 de birouri in 26 de tari si 3.300 de avocati. Are mai mult de 250 de avocati in regiune, in Bucuresti, Istanbul, Kiev, Moscova, Praga si Varsovia.