Ciprian Glodeanu intra in randul partenerilor Wolf Theiss

Ciprian Glodeanu este unul din cei patru noi parteneri promovati de Wolf Theiss, o prezenta importanta in randul firmelor de avocatura din Europa Centrala si de Sud Est. Numirea celor patru parteneri a fost anuntata la inceputul lunii martie, dar devine efectiva retroactiv, de la 1 ianuarie 2012.

Alaturi de Ciprian Glodeanu (foto) au mai fost promovati la statutul de parteneri Sven Holmann, Luka Tadic Colic si Benjamin Twardosz. “Suntem mandri de evolutiile avocatilor care lucreaza cu noi. Ambitia lor de a fi cei mai buni si de a oferi clientilor nostri cele mai creative solutii permite Wolf Theiss sa-si intareasca prezenta in Europa Centrala si de Sud Est. Sunt bucuros sa salut promovarea lui Sven, Ciprian, Luka si Benjamin in randul partenerilor Wolf Theiss”, a declarat Erik Steger, partener si purtator de cuvant al Consiliului de conducere al Wolf Theiss.

In 2006 Ciprian Glodeanu s-a alaturat echipei Wolf Theiss de la Bucuresti, ca Senior Associate, coordonand activitatile de real estate, energie regenerabila si infrastructura. In prezent biroul de la Bucuresti al Wolf Theiss are 27 de avocati.