Christian Bogaru, numit Avocatul Anului 2014 de catre publicatia financiara ACQ Londra

Christian Bogaru (foto), avocat partener co-fondator al Hammond, Bogaru & Asociatii, a fost distins cu premiul “Avocatul Anului 2014”, distinctie acordata de catre publicatia financiara ACQ Londra, pe baza voturilor cititorilor sai si a nominalizarilor clientilor si colegilor de breasla.

Avocatul Christian Bogaru a fost implicat pe parcursul anului 2014 in mandate de fuziuni si achizitii transfrontaliere, asistand atat clienti cumparatori cat si vanzatori din sectoare precum industria farmaceutica, energie, servicii IT si outsourcing, FMCG si transporturi. Christian Bogaru are o bogata experienta in drept societar international, coordonand anul acesta numeroase mandate de asistenta juridica acordata companiilor cu activitati comerciale in Europa Centrala si de Est.

Datorita experientei sale in consultanta juridica internationala, avocatul roman a fost invitat in 2014 in Orlando, SUA, sa vorbeasca investitorilor si exportatorilor americani in cadrul celui mai mare eveniment dedicat finantarilor si creditelor internationale, Congresul Anual al Asociatiei Nationale de Managementul Creditelor. In Panelul dedicat oportunitatilor de dezvoltare in Europa Centrala si de Est, Christian Bogaru a prezentat cadrul legislativ care reglementeaza relatiile comerciale in zona, atat in interiorul UE cit si cu statele non-membre si a vorbit despre particularitatile pe care le prezinta accesul pe pietele est-europene, in special din perspectiva companiilor americane.

“Adevaratul barem al succesului pentru casa de avocatura « Hammond, Bogaru & Asociatii » il reprezinta rezultatul in beneficiul clientului si satisfactia acestuia. Dar ne bucura nespus si recunoasterea venita din partea publicatiilor cu traditie, care monitorizeaza piata de ani buni, mai ales daca distinctiile sunt oferite pe baza nominalizarilor clientilor, asa cum este cazul celor de la ACQ.”, a spus Christian Bogaru.

Acest premiu vine ca o recunoastere a bogatei activitati profesionale derulate pe parcursul anului 2014, atat a lui Christian Bogaru cat si a co-fondatorului sau Nicholas Hammond si a echipei de avocati pe care o conduce, care contiua sa creasca de la an la an si care se dedica constant promovarii investitiilor straine in Romania.

ACQ Global premiaza reusitele profesionale, inovatia si excelenta in servicii financiare si juridice incepand din 2008, nominalizarile fiind facute in mod independent de catre lideri ai fiecarei industrii in parte, iar castigatorii fiind desemnati prin voturile cititorilor platformei de stiri ACQ. KPMG, Banca Leumi, Linklaters si Musat & Asociatii se numara printre castigatorii anilor trecuti la diverse categorii.

Avocatul Christian Bogaru este Managing Partner si co-fondatorul societatii de avocatura BWSP Hammond, Bogaru & Asociatii. Este recunoscut de catre directoarele juridice internationale Legal 500, Chambers & Partners si IFLR1000 ca unul dintre cei mai relevanti avocati de afaceri din Romania si Elvetia.

BWSP Hammond, Bogaru & Asociatii este o societate de avocatura de afaceri cu sediul in Bucuresti, care ofera consultanta si reprezentare juridica integrata clientilor comerciali cu operatiuni in Europa Centrala si de Est.