Chambers Unpublished – give your practice the advantage

Chambers Unpublished (cunoscut anterior ca Chambers Confidential) este un raport confidential, compilat din toate cercetarile anuale descoperite de Chambers, pentru fiecare clasament. Fiecare raport caracterizeaza in profunzime analiza fiecarei firme in parte. Toate feadback-urile din cele mi recente cercetari, atat cele pozitive, cat si cele negative, sunt incluse, precum si opiniile din piata de specialitate.

Ofera avantaj firmei

  • Intelegeti motivele din spatele clasificarii;
  • Descoperiti adevaratele opinii ale clientilor dumneavoastra despre capacitatea de reactie a firmei, perspicacitatea, cunostintele juridice, retelele internationale sau serviciile si taxele aferente;
  • Cercetatorii Chambers sunt experti si intruiti sa ofere cele mai detaliate feedback-uri, fara a fi subiectivi. Obiectivele Chambers sunt de a-i face pe clienti sa se simta confortabil pentru a da raspunsuri sincere;
  • Aflati cat de aproape sunt avocatii up-and-coming sa fie introdusi in clasament;
  • Castigati un feedback valoros pentru a-l folosi in marketingul firmei dvs. de avocatura.

Exemple reale de la clientii Chambers Unpublished

„Am lucrat cu o multime de firme de avocatura de-a lungul anilor si ceea ce iese in evidenta este calitatea muncii Chambers: ei pot aduce intotdeauna pe cineva cu o expertiza corecta, iar durata de raspuns este fantastica – mai rapid decat oricine altcineva cu care am lucrat vreodata.” (client)

Chambers considera ca este important sa ofere si feedback-ul negativ, dar si cel pozitiv, pentru a dezvalui cele mai bune moduri in care firma isi poate imbunatati practica.

„Ei nu raspund la timp si au nevoie sa studieze foarte mult inainte de a da un raspuns. Ei au nevoie sa porneasca de la inceput de fiecare data, ceea ce este foarte frustrant.”

Unpublished Premium

Chambers Unpublished Premium analizeaza firma dvs. in comparatie cu trei competitori per domeniu de practica, pentru a vedea cum arata rankingul.

Prin analizarea rankingului din trecut, Chambers urmareste performanta firmei dvs. din Chambers guide, dar si a competitorilor, din ultimii 3 ani.

Alege pachetul dorit

Standard: Acest raport include un rezumat executiv, cele mai recente comentarii din piata de specialitate si analiza.

Premium: Acest raport include un rezumat executiv, cele mai recente comentarii din piata de specialitate, analiza, dar si analiza comparativa in relatie cu concurentii cheie.

Pentru alte informatii legate de Chambers Unpublished – unpublished@chambersandpartners.com