Chambers & Partners anunță că România este una dintre cele mai importante jurisdicții europene din 2021

 

Chambers & Partners este un director internațional care claseazăcele mai bune firme de avocatură și cei mai buni avocați din Europa, în baza unei metodologii meticuloase create.

Pe 18 martie a avut loc webinarul de lansare al ghidului 2021 unde au fost dezvăluite rezultatele-cheie din cercetările efectuate de specialiștii Chambers Europe ale anului curent, iar în cadrul acestui eveniment online, România a fost prezentată drept una dintre cele mai ofertante jurisdicții.

Ghidul pentru Europa acoperă peste 52 de jurisdicții, iar  cele mai importante jurisdicții din Europa ocupă  30 de arii de practică diferite.

România  se distinge prin prezența a 44 de firme-etalon listate, ocupând locul 4 pe clasamentul din infografic (alături de Germania, Austria și Cehia). Așadar, în 2021 România înregistrează o creștere a numărului firmelor de avocatură și implicit o evoluție surprinzătoare chiar și pentru membrii Chambers.

sursă foto grafic – Chambers & Partners

Ceea ce determină România să se situeze în topul jurisdicțiilor europene, anunță Chambers, este activitatea intensă pe două noi mari arii de practică – New Arbitration in Dispute Resolution /Projects & Energy table.

Jurisdicția România surprinde și prin alte atribute importante pe care Legal Marketing le va publica într-un articol viitor, în cursul zilei de mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here