Chambers Global: Clifford Chance Badea, in primul palier pe aria de practica Banking & Finance

Ghidul juridic Chambers Europe 2014 confirma reputatia de lider a Clifford Chance Badea in aria de practica Banking & Finance, pozitionand biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume in Band 1, pentru al saselea an la rand. De asemenea, casa de avocatura se mentine in palierul doi (Band 2) pe ariile Corporate/ M&A (din 2009) si Restructurare & Insolventa (din 2010).

Daniel Badea (foto), Managing Partner Clifford Chance Badea si coordonator al ariilor de drept bancar si piete de capital, este recunoscut drept unul dintre cei mai importanti avocati in dreptul bancar-financiar. Din interviurile realizate de ghidul juridic cu alti avocati din piata si clienti ai Clifford Chance Badea, reiese ca Daniel Badea este un avocat „excelent”, cu foarte multa experienta in tranzactii locale si internationale, fiind remarcat pentru expertiza sa in proiecte de lansare de emisiuni de obligatiuni. „Un avocat exceptional”, este apreciat de clienti pentru experienta si intelegerea aprofundata a business-ului. 

Perry Zizzi, Partener, specializat in finantare de achizitii si sectorul imobiliar, este remarcat pentru cunostintele sale tehnice, precum si pentru „expertiza si devotamentul” fata de proiectele in care este implicat.

Ghidul juridic mentioneaza totodata contributia celor trei Counseli cu experienta demonstrata in dreptul financiar-bancar – Cosmin Anghel, Madalina Rachieru si Andreea Sisman.

Nadia Badea, Partener si coordonator al ariei Corporate/ M&A, este apreciata pentru contributia sa activa, „fiind, in mod obisnuit, prezenta in proiecte. Ea conduce echipe, nu doar le coordoneaza de la distanta”, se arata in ghid.

Pentru al patrulea an consecutiv, Clifford Chance Badea este un reper de calibru si in domeniul Restructurarii si Insolventei, fiind pozitionata pe al doilea palier de case de avocatura. Potrivit Chambers, „echipa coordonata de Daniel Badea este foarte puternica, avand experienta in restructurari si un portofoliu in crestere in domeniul criminalitatii financiare”.

La nivelul Europei Centrale si de Est, Clifford Chance este inclusa pe primul palier de case de avocatura in ariile Banking & Finance, Corporate/ M&A, precum si Projects & Energy.

Performantele birourilor Clifford Chance din Europa, inclusiv Romania, au atras totodata nominalizari la Premiile de Excelenta ce vor fi acordate in cadrul Galei Chambers Europe 2014 pe 24 aprilie, la Londra. Lista completa a tarilor in care Clifford Chance LLP a fost nominalizata include Franta, Germania, Luxemburg, Olanda, Cehia, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Marea Britanie si Ucraina. De asemenea, Clifford Chance este nominalizata si la categoria Chambers Excellence Awards pe regiunea Europa Centrala si de Est.