Chambers Europe: TZA, in top la cinci sectiuni

Editia din acest an a directorului Chambers Europe plaseaza Tuca Zbarcea & Asociatii in fruntea clasamentului (band 1) in Drept Societar/Fuziuni si Achizitii, Dreptul Concurentei, Energie si Resurse Naturale, Drept Imobiliar, Achizitii Publice/Proiecte.

13 avocati ai societatii au fost recomandati pentru practica avocatiala in domeniile de referinta, cele mai multe aprecieri individuale revenind partenerilor Cornel Popa (foto) si Robert Rosu.

De asemenea, calificative excelente au fost atribuite si in ceea ce priveste expertiza avocatilor Tuca Zbarcea & Asociatii in Dreptul Muncii, Insolventa, Fiscalitate, Litigii si Arbitraje, Drept Financiar-Bancar.

Chambers & Partners editeaza cele mai importante directoare juridice din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international. Versiunea europeana – Chambers Europe – acopera 51 de jurisdictii, furnizand una dintre cele mai detaliate radiografii ale pietei serviciilor de avocatura.