Chambers Europe: Musat & Asociatii, in top la trei sectiuni

Clasamentele Chambers Europe 2012 plaseaza casa de avocatura Musat & Asociatii in fruntea a trei arii de practica juridica, Energie si Resurse Naturale, Proiecte si Restructurare / Insolventa. Chambers Europe recomanda totodata Musat & Asociatii in toate celelalte domenii de expertiza analizate, respectiv Drept Financiar-Bancar, Competitie / Antitrust, Fuziuni si Achizitii, Litigii, Dreptul Muncii, Proprietate Intelectuala, Drept Imobiliar si Fiscalitate.

„Topurile Chambers Europe sunt rezultatul dedicarii, profesionalismului si a solutiilor inovative pe care le acordam clientilor nostri in proiecte dintre cele mai complexe, in toate ariile de practica, dar si a increderii cu care acestia ne-au creditat de-a lungul colaborarii”, a declarat Mona Musat (foto), Managing Partner Musat & Asociatii.

Opt dintre Partenerii firmei: Gheorghe Musat, Mona Musat, Catalin Baiculescu, Miruna Suciu, Ana-Maria Placintescu, Anca Buta Musat, Marius Bârladeanu si Octavian Popescu sunt recomandati de catre Chambers Europe printre liderii ariilor de practica pe care le coordoneaza.

Chambers Europe realizeaza clasamente anuale pentru 51 de jurisdictii, in baza unei analize aprofundate a activitatii fiecarei case de avocatura, a interviurilor cu clientii acestora, dar si a specificului pietei. Publicatia este recunoscuta in industria de profil pentru independenta si obiectivitatea cu care isi deruleaza cercetarea.