Chambers Europe Awards 2015. PeliFilip, “Firma de avocatura a anului” in Romania

PeliFilip a fost desemnata, in aceasta seara, “Firma de avocatura a anului” in Romania, in cadrul galei Chambers Europe Awards 2015, gazduita de hotelul Okura, din Amsterdam. Premiul din partea publicatiei britanice a fost inmanat de catre directorul Legal Marketing – Revista Romana de Consultanta, Andrei Cristea (foto dedesubt), moment ce a simbolizat parteneriatul exclusiv dintre Chambers and Partners si cele doua canale media juridice romanesti.

IMG_20150424_192556 2

PeliFilip si-a adjudecat, astfel, cel mai important premiu european de excelenta, decernat, pe plan local, de editorii ghidului britanic dedicat pietei de legal, Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al firmelor de avocatura, Chambers and Partners.

Pe lista scurta a nominalizarilor la categoria “Firma de avocatura a anului” in Romania, pe langa PeliFilip, s-au mai aflat cinci societati juridice: Tuca Zbarcea & Asociatii (castigatoarea de anul trecut a ravnitului trofeu), Musat & Asociatii, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Popovici Nitu & Asociatii si CMS Cameron McKenna.

In momentul selectarii PeliFilip pe lista scurta de nominalizari pentru cea mai buna casa de avocatura din Romania in cadrul Chambers Europe Awards 2015, Francisc Peli, Managing Partner al societatii, declara: “Suntem onorati ca ne aflam din nou pe lista scurta pentru obtinerea uneia dintre cele mai importante recunoasteri din domeniu, premiul oferit de Chambers and Partners casei de avocatura cu cea mai buna performanta din Romania. PeliFilip a continuat si in 2014 sa se implice cu succes in cele mai importante proiecte din mediul de afaceri romanesc, sa creasca organic si sa livreze servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Ne bucuram sa vedem ca aceste realizari sunt recunoscute la nivel international”.

IMG_20150424_200526 2

Chambers Europe Awards reprezinta premiile de referinta la nivel de industrie in ceea ce priveste performanta caselor de avocatura din Europa. Chambers and Partners, una dintre publicatiile de top la nivel international in domeniul avocaturii, premiaza in fiecare an casele de avocatura cu cele mai bune perfomante la nivel national si regional.

Chambers and Partners realizeaza topurile celor mai bune case de avocatura si ale celor mai buni avocati din peste 185 jurisdictii din lume, pe baza cercetarilor realizate de propria echipa, care intervieveaza avocatii si clientii, permitand un grad ridicat de obiectivitate in evaluarea performantelor caselor de avocatura. Premiile recunosc pozitia relevanta a caselor de avocatura in regiune si reflecta realizarile notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, crestere strategica impresionanta si servicii excelente in relatiile cu clientii.

IMG_20150424_200251 2

PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate. Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, litigii, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.