Chambers Europe 2015 evalueaza pozitiv Dragne & Asociatii

Publicat in aceasta saptamana, ghidul international de prestigiu „Chambers Europe” nominalizeaza societatea de avocati Dragne & Asociatii in topul primelor cinci firme din Romania in materie de Litigii si Arbitraj (“Dispute Resolution”) si Restructurare si Insolventa (“Restructuring/Insolvency”).

Noua evaluare Chambers and Partners, realizata in cel de-al cincilea an de existenta a societatii noastre, este o veste buna. Pentru clientii nostri reprezinta o confirmare ca au ales servicii juridice apreciate la nivel european”, spune Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator al Dragne & Asociatii.

O prezenta constanta in ghidul Chambers Europe, Ion Dragne iti mentine pozitia de lider in topul practicienilor notabili din Romania, primind anul acesta, pentru prima data, distinctia “Band 1” in materie de Litigii si Arbitraj (Dispute Resolution). Totodata, el este apreciat pentru activitatea sa in materie de Restructurare si Insolventa (Restructuring/ Insolvency, Band 2), printre atributele sale principale fiind amintita „personalitatea sa puternica”. El este „un avocat proeminent si impresionant”, (…)„concis in argumentatie si foarte convingator in instanta”, fiind totodata evaluat din perspectiva coordonarii proiectelor sale complexe si a viziunii sale, „la 360 de grade”.

Publicatia o recomanda pe Delia Bosman ca avocat individual, pentru practica sa in Litigii si Arbitraj (Dispute Resolution, Up and coming), fiind „un avocat erudit, care ofera sfaturi juridice prompte si de calitate”, (…)„solutii si abordari neconventionale in litigii”.

Ghidul evidentiaza punctele forte ale societatii, mentionate de clientii sai care descriu avantajele de a lucra cu o echipa motivata de avocati, „de incredere”, „fini cunoscatori ai strategiilor si tacticilor de negociere”, care „vin cu cele mai bune solutii” in apararea si protejarea intereselor acestora.

Foto articol: Georgia Brooks, Europe Director Chambers & Partners