CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații alături de 7Card în vânzarea integrală a business-ului către Sodexo

Avocații CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații au asistat 7Card în legătură cu finalizarea vânzării integrale a business-ului către grupul francez Sodexo. Brandul 7Card este lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport, asigurând accesul abonaților la o rețea de peste 650 de centre sportive (aproximativ 70% din totalitatea centrelor sportive și de relaxare din România).

Tranzacția de vânzare a business-ului 7Card a fost structurată în mai multe etape și a fost implementată pe parcursul a patru ani, echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații consiliind  fondatorii 7Card în legătură cu finalizarea procesului de vânzare integrală a business-ului.

Acest proiect de referință confirmă experiența semnificativă a echipei noastre în domeniul tranzacțiilor de fuziuni și achiziții din sectorul inovației și tehnologiei. Este o industrie cu un potențial enorm de dezvoltare, dar cu foarte multe reglementări specifice, provocări juridice și de business, care implică nu numai know-how, ci și expunere largă în astfel de deal-uri”, explică Sergiu Gîdei, coordonatorul acestui proiect. Din echipa au mai facut parte Krisztina Voicu (Partener) și Elena Sopotean (Asociat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here