CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a asistat Sparking Capital în finanțarea oferită start-up-ului Bankata.ro

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 180.000 euro acordată start-up-ului românesc Bankata.ro – o platformă digitală care analizează și compară în mod obiectiv toate produsele bancare disponibile clienților din România. Bankata.ro include informații și analize despre carduri de credit, conturi de investiții, credite de nevoi personale, credite ipotecare și imobiliare, urmând să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale și ale platformelor internaționale de plăți.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

Am ales CEE Attorneys /Boanță, Gîdei și Asociații atât pentru know-how-ul lor în domeniul start-up și tehnologie, cât și datorită experienței echipei de avocați în zona de finanțări și drept bancar. Este al optulea proiect la care lucrăm împreună și, ca de obicei, apreciem parteneriatul cu CEE Attorneys și valoarea adaugată reală pe care o primim la fiecare colaborare”, a afirmat Cristian Negruțiu,  fondator al Sparking Capital.

„Faptul că Sparking Capital a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai active fonduri de investiții din România, ne face să credem și mai mult în potențialul major pe care start-up-urile din tehnologie îl au nu doar pe plan local, ci și în regiune. În acest moment România este printre cele mai atractive hub-uri din Europa Centrală și de Est, ca dovadă și interesul fondurilor internaționale, alături de cele românești, în a susține business-uri din tehnologie care contribuie la digitalizarea unor domenii precum cel bancar, retail, marketing sau agribusiness”, a completat Sergiu Gîdei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here