CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a asistat Kinderpedia în proiectul prin care a atras o investiție de 1,8 milioane de euro

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat că a fost alături de Kinderpedia, start-up-ul românesc ce oferă o soluție de comunicare și management pentru școli și grădinițe, în proiectul prin care a atras o investiție de 1,8 milioane de euro. Din runda de finanțare condusă de Early Game Ventures (EGV) au mai făcut parte fondurile RocaX, Growceanu, dar și mai mulți business angels.

Fondată de antreprenorii români Daniel Rogoz, Evelina Necula și Valentin Ilea, Kinderpedia este o platformă edtech ce oferă întreaga infrastructură digitală necesară instituțiilor de învățământ pentru a face următorul pas spre educația secolului XXI. Aplicația este recunoscută în Europa pentru inovație și impact social și este prezentă deja în 14 țări de pe trei continente.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

CEE Attorneys /Boanță, Gîdei și Asociații ne-au adus un sprijin valoros, prin înțelegerea profundă și nuanțată a ecosistemului antreprenorial din regiune, a dinamicii unei tranzacții, dar și prin expertiza în consilierea start-up-urilor de tehnologie, rezultată în urma implicării reale în numeroase proiecte foarte specializate”, a afirmat Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia.

Suntem mândri să fim alături de unul dintre cele mai inovative business-uri din domeniul educației. Este un proiect de suflet, mai ales că apreciem rolul major pe care Kinderpedia îl are de atâția ani asupra digitalizării școlilor și grădinițelor și îmbunătățirii comunicării dintre elevi, profesori și comunitățile de părinți”, a completat Sergiu Gîdei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here