Cea mai amplă cercetare de piață din Avocatura românească continuă cu ediția a patra | Romanian Legal Awards – Legal Innovation 2020

La aproape patru ani de la lansare, trendul implicării și participării pieței de avocatură naționale este fără echivoc: 64 firme înscrise la prima cercetare, 77 la cea de a doua, 85 la cea de-a treia, la finele anului trecut.

Statistic, pentru că cifrele sunt cele mai puțin subiective, 88,91% din firmele premiate de noi în acești trei ani se regăsesc printre laureați în cele mai prestigioase directoare internaționale, Chambers și Legal 500, ceea ce confirmă metodele și acuratețea acțiunii noastre.
Succesul și feedback-ul Dumneavoastră peste așteptări ne obligă să perfecționăm întregul proces, să-l structurăm mai eficient, cu etape și timpi de răspuns care acoperă tot anul 2020.

Astfel, începând de astăzi 19 Octombrie și până pe 19 Noiembrie aveți la dispoziție Submission-ul, update-uri pe care le vom furniza pe email, personalizate, interviuri în format electronic, apoi cu unul dintre redactorii LegalMarketing.ro, pentru perfecta receptare a realizărilor companiei Dumneavoastră și reflectarea lor în cea mai importantă cercetare nișată a unei piețe întreprinsă vreodată în România.

La finalul campaniei, Romanian Legal Awards va acorda 21 de trofee: 5 premii speciale și 16 pe arii de practică.

Trofeele Romanian Legal Awards vor fi creația unui artist român contemporan, o combinație de metal, sticlă și lemn. Laureațiii ediției 2020 vor așeza în vitrină un obiect cu o mare valoarea intrinsecă, o adevărată operă de artă, pe lângă cea de notorietate.

Detalii tehnice: nu ștergeți câmpurile dacă nu răspundeți; lăsăți-le necompletate.
Dacă doriți să înscrieți mai mult de trei proiecte, menționați acest lucru și veți fi contactat de editorii LegalMarketing.ro.
Dacă informațiile trimise sunt confidențiale, va rugăm marcați-le astfel și le vom trata ca atare.

𝗡𝗢𝗧𝗔: Completarea Submission-ului nu crează obligații contractuale și nu presupune absolut nicio taxă de participare, în nicio etapă a cercetării de piață.
Pentru orice întrebări vă stăm la dispoziție!

Submission-ul poate fi completat aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here