Ce avocati ai CMS au fost implicati in finantarea de 127 mil. de euro acordata A&D Pharma

Firma de avocatura CMS Romania a oferit asistenta consortiului bancar format din BRD Groupe Societe Generale si UniCredit Bank cu privire la acordarea unui credit sindicalizat, in valoare de 127 de milioane de Euro, companiei A&D Farma, cel mai mare grup farmaceutic de pe piata romaneasca.

Echipa CMS implicata in acest proiect a fost coordonata de partenerii Simon Dayes si Cristina Reichmann (foto articol), asistati de avocatul asociat Nona Cernov si de avocatul Andreea Turcu.

De partea cealalta, A&D Pharma a beneficiat, in aceasta tranzactie, de consultanta juridica oferita de catre firma de avocatura RTPR Allen & Overy.

Cele doua banci vor contribui in mod egal la acoperirea imprumutului (cu cate 65 milioane de Euro fiecare), acesta fiind contractat pentru o perioada de trei ani. A&D Farma va folosi banii imprumutati pentru a refinanta o linie de credit sindicalizata contractata in anul 2013.

Din compania A&D Farma face parte cel mai mare distribuitor de medicamente din Romania, Mediplus Exim, cu incasari de 706 milioane de Euro in 2014, precum si lantul de farmacii Sensiblu, care a inregistrat, anul trecut, venituri de 279 milioane de Euro. Cele doua companii au, impreuna, un numar de peste 3000 de angajati. (Ema Graur)