CC a inchis investigatia privind Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia”. Avocatii de la Vilau & Mitel, in dosar

Avocatii de la Vilau & Mitel au obtinut, recent, inchiderea unei investigatii a Consiliului Concurentei cu privire la activitatea Aeroportului International Timisoara “Traian Vuia”, decizia CC fiind confirmata si de Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Investigatia Consiliului Concurentei a fost deschisa in anul 2012, in baza plangerii formulate de una dintre companiile aeriene care operau la acel moment. In urma analizei amanuntite a operatiunilor care faceau obiectul plangerii, CC, luand in considerare argumentatia solida pregatita de avocatii specializati de la Vilau & Mitel, a decis inchiderea investigatiei, fara a se constata existenta vreunei incalcari a legii si fara aplicarea vreunei sanctiuni.

De altfel, in cadrul aceleiasi investigatii demarate de Consiliul Concurentei, echipa de avocati a mai obtinut un succes in anul 2013, atunci cand solicitarea initiatorului plangerii de instituire a masurilor interimare impotriva Aeroportului Timisoara a fost respinsa de catre autoritatea de concurenta. In luna octombrie a aceluiasi an, CAB a respins cererea companiei aeriene de anulare a deciziei Consiliului Concurentei. Si in acest caz, argumentele avocatilor Aeroportului International Timisoara ”Traian Vuia” au determinat o solutie pozitiva.

Echipa de profesionisti ai Vilau & Mitel implicata in acest dosar a fost coordonata de Dragos Vilau, avocat asociat coordonator, si Catalina Ana, avocat senior, ambii beneficiind de o experienta redutabila in domeniul concurentei. Echipa a fost implicata in decursul timpului in numeroase mandate de concurenta, atat la nivel national, in fata Consiliului Concurentei, cat si la nivel european, prin reprezentarea clientilor in fata Comisiei Europene.