Casa de avocatura Suciu Popa are un nou partener

Firma de avocatura Suciu Popa, una dintre cele mai recenti de pe piaţa locala, l-a cooptat in functia de partener pe Iulian Iosif, care se va manageria departamentul de Restructurare & Insolventa,.

Domnul Iosif va contribui prin experienţa sa si la consolidarea practicilor de dreptul muncii si litigii dar si la consolidarea practicii de real estate ale Suciu Popa”, declara reprezentantii casei de avocatura.

Iulian Iosif are 11 ani experienta in domeniu, reprezentand clienti de talie nationala si internationala, activi in domenii precum energie, constructii, farma sau financiar-bancar, in toate etapele reorganizarii si insolventei, dar si in proceduri complexe de faliment. El este si avocat şi practician in insolventa, calitate in care a coordonat dosare avand ca obiect proceduri de insolvenţa, dizolvare si lichidare voluntara, recuperare creante, atat in fata instantelor de judecata, cat si in faza extra judiciara.

Suciu Popa este firma de avocatura full-service fondata de Miruna Suciu si Luminita Popa, avand in prezent sase parteneri si 20 de avocati cu experienta semnificativa in asistarea si reprezentarea clientilor in proiecte de anvergura in ultimii 15 ani.

ecaterina.virgolici@lhm.ro