Casa de avocatura Radulescu & Musoi, sarbatorita cu personalitati, clienti si apropiati

Peste 100 de persoane au participat la evenimentul ce a marcat un an de la infiintarea Casei de Avocatura Radulescu & Musoi, precum si cooptarea noului partener Marius Iosif.

Alaturi de echipa Radulescu & Musoi, la petrecerea ce a avut loc la Restaurantul Sole, situat la etajul 15 al Crystal Tower, s-au aflat reprezentanti din top managementul unor companii cu renume pe piata romaneasca, presedinti ai unor institutii publice din domeniul asigurarilor si al finantelor, reprezentanti ai presei quality si parteneri straini.

Suntem fericiti ca am avut puterea si capacitatea de a merge impreuna in acest proiect, pentru ca am reusit multe in doar un an de existenta. Totul se datoreaza muncii, echipei si faptului ca am acordat clientilor nostri atentie si profesionalism”, a spus avocatul Mihai Radulescu (foto articol), fondatorul Radulescu & Musoi.

Roxana Musoi, partener fondator al Casei de Avocatura Radulescu & Musoi, le-a multumit celor prezenti pentru sustinere si i-a asigurat ca echipa Radulescu & Musoi dispune de resurse si de experienta care le garanteaza excelenta in servicii ce cuprind intreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comerciala.

Un alt moment important al serii a fost acela al prezentarii noului partener al Radulescu & Musoi, Marius Iosif. Fostul magistrat, cu o experienta de 12 ani in materia dreptului penal si a celui comercial, va coordona Departamentul de Litigii si Arbitraje din cadrul Radulescu & Musoi. De asemenea, noul partener va reprezenta portofoliul de clienti administrat de Radulescu & Musoi in litigiile aflate pe rolul instantelor de judecata sau a celor arbitrale, nationale ori internationale.