Casa de avocatura Fieldfisher preia serviciul PhonepayPlus de la londonezii Bates Wells

Fieldfisher este noul furnizor de servicii juridice care deserveste companiei PhonepayPlus. Inainte de aceasta tranzitie, firma londoneza de avocatura Bates Wells Braithwaite se ocupa de ramura juridica a companiei.

PhonepayPlus activeaza in Marea Britanie ca un produs ce ofera servicii de telefonie cu tarif special, si multe case de avocatura au incercat sa semneze un parteneriat cu ei, insa Fieldfisher i-a surclasat pe adversari, avand mai multe avantaje.

In primul rand, cei de la PhonepayPlus si-au dorit ca Fieldfisher sa ii ghideze intr-o serie de probleme de natura juridica, cum ar fi: executarea hotararilor judecatoresti, litigiile, dreptul comercial, politica de dezvoltare si respectarea reglementarilor. Un rol important in decizia celor de la PhonepayPlus il joaca si conexiunile pe care le detin cei de la Fieldfisher, si care ofera deschidere catre Europa (spre Paris, Bruxelles, Germania).

Sarah Ellson a fost desemnata ca reprezentanta a firmei, in aceasta colaborare fiind ajutata si de Nick Pimlott, partener care se ocupa de directivele EU si avocat pledant la casa de avocatura Fieldfisher, potrivit The Lawyer.