Camera de Comert Romano-Britanica, asistata de McGGregor & Partners, a devenit membru al Retelei Globale Acreditate a Camerelor de Comert Britanice

Firma de avocatura McGregor & Partners a anuntat recent ca a oferit asistenta juridica Camerei de Comert Romano-Britanica (BRCC) in procesul de obtinere a acreditarii ca membru al Retelei Globale Acreditate a Camerelor de Comert Britanice.

Conform societatii de avocatura, „acreditarea permite BRCC sa primeasca finantare publica de la guvernul Marii Britanii pentru a promova comertul dintre Marea Britanie si Romania. Aceasta este parte dintr-o actiune oficiala prin care un numar limitat de camere de comert ale Marii Britanii in UE si restul lumii sunt recunoscute ca reusind sa atinga cele mai inalte standarde de guvernanta corporatista si serviciu cu clientii, fiind astfel posibil sa li se permita sa isi asume responsabilitatea pentru activitati oficiale de promovare a comertului bilateral cu Marea Britanie. Romania a fost recunoscuta de catre guvernul britanic ca fiind un stat cu o economie care a inregistrat crestere rapida, oferind oportunitati pentru promovarea comertului cu Marea Britanie, inclusiv prin organizarea unui proiect de comert de inalt profil in martie 2015, care acopera domenii precum petrol si gaze naturale, energie nucleara, protectia mediului, apa si transport. Finantarea oferita de catre guvernul britanic va permite BRCC sa extinda suportul pe care il ofera membrilor si clientilor, facilitand interactiunile dintre companiile romane si cele britanice.

Echipa McGregor & Partners a fost condusa de av. Neil McGregor (Managing Partner) si de av. Simona Lehniuc (Managing Associate).

Procesul de obtinere a acreditarii oficiale nu este unul usor, in special dat fiind faptul ca cerintele stricte impuse de britanici au necesitat coordonare cu aspectele practice ale modului de conducere a unei afaceri in Romania”, a spus McGregor. „Sunt incantat ca succesul muncii noastre in ceea ce priveste structura si operatiunile BRCC au fost recunoscute prin aceasta acreditare inca de la prima incercare”, a adaugat el.

Ray Breden (foto articol), Presedinte Executiv la BRCC, a declarat: „Am colaborat cu Simona si Neil in trecut, fiind constient de competentele lor privind guvernarea corporatista, in special acolo unde exista un aspect oficial al activitatilor. Alaturi de colegii lor de la McGregor & Partners au furnizat BRCC asistenta juridica practica, oportuna si eficienta in cadrul acestui proces esential de asigurare a accesului la finantarea guvernamentala britanica. Acreditarea reprezinta o marca a eficientei prin care BRCC promoveaza comertul dintre Marea Britanie si Romania si sunt deschis catre o continuare a colaborarii cu McGregor & Partners in aceasta privinta”.

BRCC reprezinta camera bilaterala de comert ce opereaza in Romania si Marea Britanie.

Continut oferit de catre partenerul media CEE Legal Matters. Sursa originala a stirii poate fi consultata AICI.