CAFENEAUA JURIDICĂ – ediția a X-a

Avestis Internațional se pregătește pentru ediția a X-a a Cafenelei Juridice care va avea loc miercuri, 12 mai, orele 11:00, eveniment la care se vor pune în discuție aspecte privind „Atragerea răspunderii executorului judecătoresc” tratată atât din perspectiva răspunderii delictuale, cât și a răspunderii disciplinare.

Invitații ce vor susține prelegerea sunt doamna Cristina Cornaci, fondator și Director General al Avestis International împreună cu domnul judecător Ioan Gârbuleț, redactor șef al Revistei Române de Executare silită și actual Președintele Secției Penale a Curții de Apel Tg. Mureș.

Evenimentul se va desfășura on-line, pe platforma Zoom, iar înscrierea pentru participați este gratuită și se poate realiza prin accesarea link-ului https://avestis.ro/participare-cafeneaua-juridica/.

Avestis International SRL este o companie cu o existență de 11 ani pe piață, care oferă servicii integrante și complete în sfera domeniului juridic, privind recuperarea bunurilor și a creanțelor ce provin din contractele de leasing, de finanțare ori din alte relații contractuale încheiate între diferite societăți comerciale sau între acestea și consumatori. De asemenea este inițiatoarea evenimentului on-line Cafeneaua Juridică, un proiect ce are menirea de a scoate la iveală latura teoretică, dar mai ales practică a exercitării activităților de recuperare și a tuturor activităților auxiliare acesteia.

Pentru toți iubitorii de drept, dar și pentru profesioniștii care împart aceeași pasiune pentru domeniul juridic, înscrierea pentru participarea la cea de-a X-a ediție a Cafenelei Juridice este gratuită, iar mai multe informații pot fi consultate pe pagina oficială www.avestis.ro ori pe pagina oficială a evenimentului https://www.facebook.com/events/298386958619887 .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here