Buzescu Ca obtine pentru Gazprom Marketing & Trading licenta de comerciant de energie electrica

Firma de avocatura Buzescu Ca a anuntat, recent, ca a reprezentat compania Gazprom Marketing & Trading cu privirea la solicitarea acesteia de obtinere a licentei care sa-i ateste calitatea de comerciant de energie electrica pe piata din Romania. Licenta a fost aprobata si eliberata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei.

Gazprom Marketing & Trading este o filiala a Gazprom Expert, parte a companiei energetice rusesti Gazprom, cea mai mare companie producatoare de gaze naturale din lume, controlata, in totalitate, de statul rus. Infiintata in anul 1990, Gazprom Marketing & Trading are sediul central in Londra si are un numar de peste 900 de angajati. Serviciile oferite de GM&T variaza, de la marketing, comercializare si furnizare in domeniul electricitatii si al gazelor naturale pana la logistica si transport maritim de carbune, gaz natural lichefiat (GNL) sau gaz petrolier lichefiat (GPL).

In ultimele 12 luni, Buzescu Ca a mai asistat, de asemenea, companiile EDF Trading Ltd. sau Petrol d.d. in obtinerea licentelor de trader pentru energie electrica pe piata romaneasca.