BusinessMark anunta organizarea „CORPORATE TENNIS OPEN”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri

BusinessMark  anunta organizarea CORPORATE TENNIS OPEN, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la DAIMON CLUBBucuresti, in zilele de 11-12 iunie si 18-19 iunie.

Aflat la cea de a II-a editie, turneul va reuni reprezentanti ai companiilor intr-o competitie ce va avea 3 probe: echipe, simplu si dublu.

La nivel de participare, turneul reprezinta, pentru companii, o buna oportunitate de team building, colaborare si dezvoltare a competitivitatii sub umbrela imaginii de brand si a culturii organizationale. Astfel, ne dorim sa venim in sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retentie a angajatilor si de transmitere a valorilor de brand.

Concursul va avea loc in conditii excelente, la clubul DAIMON, aflat in parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, pe terenuri de zgura.

De asemenea, in primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucatorii sunt invitati, incepand cu ora 19:00,  la cocktail- ul oficial al turneului, ce avea loc in lounge bar-ul si terasa Daimon Club.

„CORPORATE TENNIS OPEN, va avea loc in zilele de 11-12 iunie si 18-19 iunie la clubul DAIMON, aflat in parcul Tineretului.

Partenerii evenimentului sunt: Medlife, Alpro, Isostar, Fruteria, Graphtec Design si Klarmedia.

Evenimentul are drept parteneri media: Doar Tenis, Sport Clasic.ro, Tenis de camp.ro, Open Tenis, Sport Inclusive, Tikitaka.ro,  Finzoom, Legal Marketing, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri,  Business Editors, Avocatura. com, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Chalbert, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania, Rabbit Media si Plan de afacere.ro.