Bun gând de revenire!

Uneori este bine să îți aloci un moment de tihnă. De reflecție. Pentru ca apoi să construiești și mai solid, și mai sănătos. Răgazul l-am avut iar acum mă întorc la câteva proiecte de suflet: Legal Marketing, Legal Innovation, Romanian Legal Awards, Investing in Property.

Au fost trei ani de construcție, consolidare, poziționare drept lider al publicațiilor de business law din România. Suntem pregătiți pentru o nouă etapă de dezvoltare având drept obiectiv conectarea societăților de avocatură la ecosistemul de business din România și din străinătate, promovarea imaginii dinamice a pieței avocaturii de business din România – una dintre cele mai active din Europa Centrală și de Est – în mass-media de business internațională precum și la partenerii noștri tradiționali: Profit.ro, News.ro, Cronica.ro, Hotnews.ro.

Vor urma și alte parteneriate externe, gale premium, proiecte în sfera legaltech și HRLaw, seri de networking și tradiționalul dialog zilnic. Toate acestea pentru ca munca de calitate pe care o desfășurați să beneficieze de cele mai potrivite instrumente de comunicare.

Aștept, cu mult drag, să reluăm comunicarea zilnică, să schimbăm idei și zâmbete în cadrul evenimentelor pe care le vom organiza, să vă fiu alături ori de câte ori veți considera că pot aduce plus valoare în cadrul proiectelor pe care le dezvoltați!

Același, Andrei Stoian!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here