Bulboaca & Asociatii domina Legal 500 in aria de Banking & Finance

Firma de avocatura Bulboaca & Asociatii este cotata in linia intai in zona de Banking & Finance pentru Romania, conform editiei din acest an a Legal 500, fiind deja al 6-lea an in care prestigioasa publicatie internationala plaseaza Bulboaca & Asociatii in randul celor mai buni jucatori in aceasta arie de practica. 

Totodata, Adrian-Catalin Bulboaca (partener coordonator), Valentin Berea, Razvan Stoicescu, Cosmin Stavaru si Ioana Motofei-Radu (parteneri) au fost recomandati pentru activitatea excelenta in domeniile analizate de Legal 500.

Firma este, de asemenea, recomandata in ariile de IT, telecomunicatii si media, in drept corporatist / fuziuni si achizitii, parteneriate publice private / achizitii publice, litigii, energie, drept imobiliar.

„Intr-o piata extrem de competitiva cum este cea a avocaturii de business, recunoasterea de catre o publicatie cu renume international, prin clasificarea expertizelor noaste juridice in pozitii de top, este o excelenta dovada a evolutiei noastre profesionale”, a declarat Adrian-Catalin Bulboaca, partener coordonator al Bulboaca & Asociatii.

Adrian-Catalin Bulboaca si Razvan Stoicescu sunt cotati drept „avocati de top, cu o intelegere profunda a legislatiei romanesti si cu abordare pragmatica orientata catre solutii” in zona financiar-bancara. La litigii, Valentin Berea si Ioana Motofei-Radu sunt considerati „foarte profesionisti si experimentati”. Cosmin Stavaru este listat de publicatie drept „key partner” in zona de energie si resurse naturale si parteneriate publice-private, in timp ce Razvan Stoicescu este vazut drept un „avocat stralucit, cu o expertiza legala excelenta, dublata de o intelegere tehnica fantastica” in zona de IT, telecomunicatii si media. In aria de drept imobiliar sunt recomandati, de asemenea, Cosmin Stavaru („creativ si constructiv”) si Valentin Berea.

Este al doilea an consecutiv in care activitatea avocatilor Bulboaca & Asociatii este recunoscuta in toate cele sapte domenii de practica analizate de prestigioasa publicatie – Legal 500 – unul dintre cele mai importante ghiduri juridice internationale. Anual, publicatia intocmeste clasamente ale firmelor de avocatura din aproape intreaga lume, pe baza unei analize complexe a pietei avocaturii de business in urma unor interviuri cu clientii, cu reprezentantii firmelor de avocatura si competitorii acestora.

De asemenea editia din acest an a Chambers and Partners Global si IFLR 1000 – alte doua publicatii de gen – claseaza Bulboaca & Asociatii pe primele locuri in domenii de practica precum financiar-bancar, fuziuni si achizitii, piata de capital, evidentiind dezvoltarea si consolidarea cu succes a acestor domenii de activitate, precum si rolul avocatilor in gestionarea de tranzactii complexe de M&A, finantari, listari la bursa, reorganizari corporative etc.

Bulboaca & Asociatii este o firma de avocatura din Romania, infiintata la inceputul anului 2007, specializata in dreptul afacerilor, care ofera servicii juridice de inalta calitate la standarde internationale corporatiilor, institutiilor financiare, antreprenorilor, fondurilor de investitii etc.