Bulboacă & Asociații asistă Grupul CANPACK în operațiunea tradusă prin contractarea unui împrumut în suma de 400 de milioane USD de la un consorțiu de bănci de top

Bulboacă & Asociații, contribuie, încă o dată, prin competență, prin experiența îndelungată în refinanțări și investiții, dar și cu o abordare juridică focusată pe soluționări rapide și elegante, la îndeplinirea celor mai dificile mandate încredințate de jucători de top din industrii strategic importante economiei romanesti.

Săptămânile acestea, Grupul CANPACK, un important producător de ambalaje de înaltă calitate pentru multiple utilizări comerciale, a atins un nou nivel de performanță ca actor pe piața de nișă, prin contractarea unei noi facilități de credit revolving. Operațiunea a avut loc sub atenta și detaliata implicare a avocaților de la Bulboacă & Asociații, operațiune tradusă prin contractarea unui împrumut în suma de 400 de milioane USD de la un consorțiu de bănci de top, respectiv: Wells Fargo Bank, în calitate de aranjor, agent administrativ și de garanție, CITIBANK N.A. în calitate de aranjor, printre creditori numărându-se și BNP Paribas, ING Capital LLC și J.P. Morgan.

Contractarea noii facilități vizează refinanțarea unei facilități existente, completată de scopul acoperirii nevoilor corporative generale și de capital de lucru.

Obținerea facilității pentru Grupul CANPACK poate fi descrisă ca fiind atipică prin dinamica sa, fiind si o tranzacție internațională cu multiple părți implicate, fapt care a presupus formularea și implementarea desăvârșita a documentației. Toate acestea, într-un cadru cu ritm foarte alert, întreg procesul de negociere și redactare al documentelor relevante fiind finalizat pe parcursul a mai puțin de 3 săptămâni.    

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă & Asociații este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor de investitii, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.


Material transmis