Bulboaca & Asociatii are doi experti pe dreptul concurentei in Who`s Who Legal

Bulboaca & Asociatii este singura casa de avocatura din Romania ce are doi avocati in catalogul Who`s Who Legal, la sectiuneaCompetitionValentin Berea (foto 1) si Costin Teodorovici (foto 2), parteneri Bulboaca & Asociatii, apar in aceasta sectiune alaturi de alti 6 avocati romani specializati in concurenta.

Catalogul Who`s Who Legal analizeaza 32 de arii de practica, nominalizand specialistii de top din fiecare tara, pe baza informatiilor primite de la alti avocati si de la clienti.
“Practica de concurenta a firmei noastre este una foarte dinamica, inregistrand cresteri semnificative in ultima perioada, urmarea a implicarii noastre cu succes in mai multe cazuri de investigatii ale Consiliului Concurentei si de concentrari economice complexe. (…)Pentru firmele de avocatura acest domeniu reprezinta o piata ea insasi puternic concurentiala si, tocmai de aceea, faptul ca, dintre cei opt avocati nominalizati de publicatia Who`s Who, doi provin de la firma noastra, ne motiveaza suplimentar”, a declarat Valentin Berea, care coordoneaza practica de concurenta in cadrul firmei. Echipa de concurenta a Bulboaca & Asociatii este compusa din cinci avocati.
Dreptul concurentei este un domeniu de nisa, relativ nou in Romania. Avand in vedere insa consecintele extrem de grave pe care aplicarea sa le poate avea asupra agentilor economici (amenzi care in unele cazuri ale Comisiei Europene au depasit un miliard de Euro, sanctiuni penale, plati de daune victimelor, prejudiciu reputational etc.), importanta sa a crescut exponential in ultimii ani.