Bulboaca & Asociatii a asistat Prio in crearea joint-venture-ului cu Bulge

Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii a acordat asistenta juridica grupului Prio Foods din Portugalia in operatiunea de  concentrare economica pe care compania intentioneaza sa o realizeze impreuna cu Bunge Olanda. In plus, Bulboaca & Asociatii a reprezentat ambele companii implicate in tranzactie in obtinerea avizului necesar din partea Consiliului Concurentei, dupa cum a precizat pentru legalmarketing.roAdrian Bulboaca (foto), managing partner al casei de avocatura.

Cele doua companii urmeaza sa creeze un joint-venture ce va fi constituit si inregistrat in Olanda si va activa in Romania pe piata productiei si comercializarii de uleiuri, nutreturi si biodiesel.

Bunge si Prio sunt unii dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de uleiuri vegetale si biodiesel din Romania. Potrivit ultimelor date disponibile, Bunge a inregistrat in 2010 afaceri de 373 milioane de euro in Romania. Datele financiare ale Prio Foods nu sunt disponibile, insa reprezentantii grupului declarau anterior ca isi propun pentru 2012 afaceri de circa 500 de milioane de euro in Romania.