"Budusan si Asociatii" isi schimba denumirea in "Budusan, Albu si Asociatii"

Firma de avocatura „Budusan si Asociatii” isi modifica denumirea oficiala in „Budusan, Albu si Asociatii„, cu incepere din luna martie 2015.

Noua denumire include numele avocatului Gabriel Albu (foto), Partener si unul dintre fondatorii firmei, alaturi de avocatul Ovidiu Budusan. Ca Managing Partner, Gabriel Albu va asigura managementul operational si va superviza direct activitatea celor doua departamente: Strategie si Litigii, respectiv Consultanta si Preventie Penala.

Gabriel Albu are o bogata experienta profesionala acumulata in firme multinationale de avocatura si este specializat in gestionarea acuzatiilor de evaziune fiscala, frauda financiara, frauda impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, coruptie, infractiuni la regimul pietelor de capital si achizitiilor publice.

Sigla si pachetul de identitate vizuala a firmei se vor pastra, singura modificare fiind, din acest punct de vedere, actualizarea denumirii.

Reamintim ca, incepand din vara lui 2014, firma de avocatura isi deruleaza activitatea la noul sediu din Str. Varsovia nr. 4, Sector 1, Bucuresti.