Bryan Wilson Jardine, partener WOLF THIESS, jurat în cadrul CEE Deals of the Year 2020

Bryan Wilson Jardine, Avocat Partener în cadrul Wolf Theiss București, a fost ales și în acest an jurat în cadrul decernării premiilor CEE Deals of the Year 2020 – cele mai prestigioase și dorite premii selectate de colegi pentru industria juridică din Europa Centrală și de Est.

Oferite pentru prima dată în 2017 de către CEE Legal Matters, principalul portal de știri și informații despre avocați și industria juridică din Europa Centrală și de Est, premiile CEE Deals of the Year celebrează tranzacțiile, finanțările, IPO-urile și alte proiecte care stau la baza dezvoltării economice din regiune, dar și avocații și firmele de avocatură care contribuie la realizarea lor. Cinci jurați sunt selectați anual de CEE Legal Matters pentru fiecare din cele 24 de jurisdicții din regiune pe baza reputației, expertizei, cunoștințelor și angajamentului lor față de piețele în care activează.

Bryan W. Jardine, avocat admis în Baroul din California în 1990, înregistrat și în Baroul București ca avocat străin, locuiește și lucrează în CEE/SEE din 1996 și coordonează biroul Wolf Theiss din București încă de la deschiderea sa în 2005.

De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, atât în SUA cât și la nivel internațional, Bryan a acordat asistență juridică și reprezentare în privatizări, proiecte de fuziuni și achiziții, drept imobiliar și construcții, energie, reglementare, achiziții publice și soluționarea litigiilor pentru numeroși clienți de top, din diverse sectoare din regiunea CEE/SEE.

Sunt onorat să mă aflu încă o dată la masa juraților care decernează premiile CEE Deals of the Year pentru anul 2020, mai ales având în vedere provocările cărora încearcă să le facă față multe companii din regiunea noastră, în contextul pandemiei de COVID-19.”, a declarat dl. Jardine.

Editorul executiv al CEE Legal Matters, David Stuckey, care coordonează selecția juraților în fiecare an, a fost încântat de faptul că Bryan W. Jardine a fost de acord să își dedice timpul și efortul în procesul de evaluare și clasificare a numeroaselor propuneri făcute de firmele de avocatură din România. „Jurații au fost selectați pe baza interacțiunilor noastre personale cu aceștia, a reputației lor printre colegii de breaslă și a tipurilor de tranzacții realizate de ei de-a lungul anilor”, a spus Stuckey. „Este dificil să ne imaginăm un grup de profesioniști ai domeniului juridic mai calificat sau mai bine informat în România, o contribuție semnificativă fiind asigurată de Bryan. Suntem încântați și onorați că a acceptat să participe, procesul fiind astfel unul de încredere și mult mai sigur din punct de vedere al rezultatelor.

Finaliștii pentru CEE Deals of the Year vor fi prezentați în ediția din martie 2021 a revistei CEE Legal Matters, iar câștigătorii vor fi anunțați la banchetul anual CEE Deal of the Year, programat să aibă loc la Londra pe 3 iunie 2021. Mai multe informații despre premii și eveniment pot fi găsite pe doty.ceelegalmatters.com.

DESPRE WOLF THEISS

Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală, de Est și Sud-Est, specializată în acordarea de asistenţă juridică în domeniul afacerilor internaţionale. Cu 340 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali. Prin îmbinarea expertizei juridice şi a celei de afaceri, Wolf Theiss dezvoltă soluții inovatoare care integrează competențele juridice, financiare și comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here