Brisk Group a fost numită Project Manager în cadrul Central District 4 Elements dezvoltat de Forty Management

Începând cu trimestrul II 2019, BRISK Group a fost numita în calitate de Project Manager in cadrul dezvoltării CENTRAL DISTRICT 4 Elements, un nou proiect rezidențial sub brandul Central District, dezvoltat de Forty Management. Proiectul este in desfasurare si niciun detaliu nu va fi lasat la voia intamplarii, incepand de la proportiile spatiilor si pana la costurile de intretinere, toate aceste aspecte fiind tratate cu maxima seriozitate.

“Suntem incantati ca suntem implicati intr-un proiect de asemenea anvergura, proiectat cu atentie pe fiecare detaliu si care isi propune sa indeplineasca toate conditiile socio-umane printr-o viziune sustenabila” declara expertii ce sunt implicati in constructia efectiva si care asigura serviciile de project management la cel mai inalt nivel de calitate.

Central District 4 elemente este un proiect sustenabil ce prevede apartamente funcționale, care acoperă diferite stiluri de viata: un apartament de 4 camere, potrivit pentru o familie numeroasă se poate transforma într-un apartament cu  2 camere foarte generos și o garsonieră, cu acces separat catre cele doua spatii, in functie de specificatiile clientului.

Conform dezvoltatorului, proiectul Central District 4 Elemente, reprezinta valori precum #Air, #Earth, #Fire, #Sport si marcheaza spații mari, aerisite, de la terase și balcoane care pot găzdui mese de luat masa pentru a savura cafeaua de dimineață, până la recepții generoase și holuri mari. In zona comuna se vor regasi 3 bazine mari de fântâni arteziene. Vor fi peste 2.800 mp de zone comune și grădini private cu plante și flori, copaci mari și zona de promenade. Aproximativ 500 mp vor fi alocați zonei de socializare, cu bar, grătar, umbrele de soare, mese, scaune și un cinematograf în aer liber, pentru sustinerea relatiilor sociale dintre vecini in comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here