Bradu, Neagu & Asociații – În 2024, Top Tierul avocaturii de Drept penal al afacerilor din România

Publicația britanică Legal500 confirmă poziția puternică și ascensiunea continuă pe piața avocaturii de business din România a societății Bradu, Neagu & Asociații, clasând-o în Tier 2 în aria de practică „White Collar Crime”, după doar 3 ani sub radarul mondial al Legal500.


“Perseverența, abordarea solution-oriented și o echipă motivată de performanță ne-au asigurat obținerea acestei recunoașteri ” – Roman Bradu, Founding & Managing partner Bradu, Neagu & Asociații.


În ediția 2024 pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) societatea Bradu, Neagu & Asociații își distinge puternica ascensiune, fiind clasată anul acesta pe Tier 2 – un salt inedit și promițător de la secțiunea de watchlist.
Rezultatul obținut reprezintă o confirmare a profesionalismului indiscutabil. Pe un trend de dezvoltare rapidă în “tribuna de drept”, societatea specializată pe Drept Penal al Afacerilor a acumulat, în peste un deceniu de experiență, valoroase parteneriate cu personaje importante din zona de business din România – corporații naționale și internaționale care au devenit deja loiale obiceiurilor lor. 
Roman Bradu, fondatorul societății, îmbrăcând încă de la începutul carierei sale “gulerul alb”, afirmă că prezentul le pune pe masă cazuri semnificative, complexe, care antamează în principal zona economico-financiară, precum evaziunea fiscală (națională și transfrontalieră), spălarea de bani, fraudă în achiziții publice și manipularea piețelor de tranzacționare. Magnitudinea acestor cazuri validează nivelul la care se află în prezent societatea, care are în plan să-și domine aria de practică, asigurându-și clasamente de top în publicațiile de nișă precum Legal 500 (și nu numai). 

„Alături de găsirea celor mai eficiente soluții pentru problemele survenite în activitatea clienților noștri, o altă prioritate este și rămâne cu prioritate preîntâmpinarea și prevenirea oricăror implicații penale. Obiectiv, dezvoltarea noastră este indiscutabilă, plecând în principal de la complexitatea dosarelor cu care ne confruntăm, dar mai ales de la consolidarea echipei de profesioniști pe care o coordonez, prin cooptarea constantă de profesioniști desăvârșiți ai dreptului, specializați în diferite ramuri ale dreptului care, întrepătrunse, oferă asistența juridică de cel mai înalt nivel clienților noștri.
Investiția esențială pentru un viitor mai bun al firmei și îmbunătățirea constantă a calității serviciilor juridice oferită este în oameni. Ne angajăm în creșterea armonioasă și organică a echipei noastre și intenționăm să ne înconjurăm în echilibru atât de avocați tineri, pasionați de drept și cu o perspectivă proaspătă asupra nevoilor curente ale societății – în special în epoca digitalizării și inteligenței artificiale, cât și de avocați decani ai profesiei – chiar foști magistrați, cu experință vastă și înțelegere profundă a teoriei și a practicii. Acest echilibru între atuurile fiecărei generații ne-a armonizat echipa, eficientizând calitatea produsul final oferit clienților noștri, care beneficiază de perspective unic îmbinate în soluționarea oricărui diferend și oricărei piedici în day-to-day business.
Nu mă întreb unde vom fi peste un an sau 5, mă preocup constant ca astăzi, acum, să ne fie tuturor prioritatea – ziua de mâine o asigură zilele de ieri și azi. Mă bucură recunoașterea muncii noastre în clasamentul din acest an, ne-a reconfirmat că niciun obiectiv nu e prea înalt și ne-a motivat să țintim și mai sus pentru la anul”  
afirmă în încheiere Roman Bradu, Managing partner Bradu Neagu & Asociații.