bpv Grigorescu Ștefănică și Țarălungă și Asociații au oferit consultanță juridică în procedura de asociere între Marius Tucă și Adrian Sârbu în cadrul televiziunii Smart TV

CNA a aprobat, saptamana trecuta, licența audiovizuală pentru o nouă televiziune generalistă – Smart TV, condusă de Adrian Sârbu și Marius Tucă.

Adrian Sârbu le-a spus membrilor CNA că televiziunea Smart TV va fi deschisă spre finalul anului 2019, iar printre emisiuni se vor număra „Te crezi smart?”, „Spune-mi, doctore”, „Vrum, vrum”, „Gândurile lui Cristoiu” și „Comedy Mall.”

“Produsul nostru este social-television, canal tv şi comunitate socială, consumat pe toate device-urile, dar în primul rând un canal clasic de televiziune, transmis pe cablu”, a declarat  Adrian Sârbu.

“România suferă la capitolul jurnalism independent, adevărat şi Smart Tv îşi propune să readucă ideea de jurnalism veritabil. Cred că acestea lipsesc pe piaţa tv şi rar am văzut reporteri în adevăratul sens profesional al cuvântului. Ne propunem ca programele să aibă independenţa subiectivă a realizatorilor şi producătorilor”, a declarat Marius Tucă.

Asociaţii societăţii S.C. Smart TV Management SRL Bucureşti sunt Aleph Media (50%) şi Marius Tucă (50%), iar administratori sunt Adrian Sârbu şi Marius Tucă.

Această televiziune va avea un profil generalist, cu 56% producţie proprie şi 44% producţie străină. Programele vor fi de informare (23%), educative (2,7%), culturale (8,7%). Investiţia în programe va fi de 2 milioane de euro.

Societățile de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică și Țarălungă și Asociații au oferit consultanță juridică în procedura de asociere între Marius Tucă și Adrian Sârbu.

bpv Grigorescu Ștefănică a oferit consultanță lui Marius Tucă, echipa de avocați fiind coordonată de Daniel Ștefănică, Partner. Echipa extinsa i-a inclus pe Dan Curciuc, Senior Associate și Denisa Postea, Associate.

„Experiența echipei noastre în proiecte de Corporate cu aplicabilitate în sfera de Tehnologie, Media și Telecom – TMT a fost încă o dată confirmată de această colaborare de succes pe care am avut-o cu doi dintre cei mai reputați profesioniști din industria media din România: Adrian Sârbu și Marius Tucă. Sprijinim constant proiectele media de calitate și sperăm că peisajul media din România, odată cu lansarea Smart TV, va continua pe un drum al obiectivității și independenței jurnalismului”, a declarat Daniel Ștefănică.

În anul 2016, bpv Grigorescu Ștefănică l-a asistat pe Marius Tucă și la preluarea postului de radio Smart FM de la familia Nicolau.

Adrian Sârbu a fost asistat de echipa de avocați Țarălungă și Asociații, coordonatorul fiind Codrin Țarălungă, Managing Partner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here