bpv Grigorescu Stefanica lanseaza ghidul "Doing Business in Romania 2012" in limba chineza

Societatea de avocati bpv Grigorescu Stefanica a dezvoltat si a pus la dispozitia clientilor si partenerilor sai de afaceri ghidul de afaceri „Doing Business in Romania 2012”, editat in limba chineza. Ghidul reprezinta un instrument business dedicat investitorilor chinezi in Romania si a fost realizat cu sustinerea societatii de avocati Beijing Rain Maker.

Ghidul in limba chineza „Doing Business in Romania 2012” sintetizeaza informatiile esentiale necesare oricaror investitori chinezi interesati sa faca afaceri in Romania, referindu-se la o mare parte din aspectele juridice relevante si actuale ce pot juca un rol important in procesul de luare a deciziilor, cu precadere informatii din domeniul dreptului societar, imobiliar, al relatiilor de munca, al taxelor, al achizitiilor publice, energiei si resurselor naturale.

In prezent, bpv Grigorescu Stefanica ofera asistenta juridica pentru o serie de companii mari chineze in domenii precum energia eoliana si fotovoltaica, metale si resurse minerale.