bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a consiliat HORNBACH cu privire la achiziționarea terenului și dezvoltarea celui mai nou magazin de materiale de construcții și grădinărit deschis în Cluj-Napoca

Echipa de avocați specializați în drept imobiliar a bpv Grigorescu Ștefănică a consiliat grupul internațional HORNBACH în legătură cu dezvoltarea celui mai recent magazin din România, deschis în Cluj-Napoca. Magazinul se va deschide pentru public la data de 15 iulie 2021 și este al optulea mega-store al Hornbach în România, cu o suprafață de circa 23.000 mp, dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 4,1 ha.

„Suntem onorați de încrederea continuă pe care Hornbach o acordă echipei noastre și suntem privilegiați să îi însoțim în cea mai importantă fază a expansiunii lor pe piața românească”, spune Anca Albulescu.

Echipa bpv Grigorescu Ștefănică a fost condusă de Anca Albulescu, Partener, din aceasta făcând parte Nicolae Ursu, Avocat Senior Coordonator și Diana Radu, Avocat. Aceasta este a patra dezvoltare a rețelei de magazine Hornbach pe care această echipă o consiliază, după magazinele din Sibiu, Timișoara și Oradea. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică consiliază în mod constant Hornbach cu privire la dezvoltările sale imobiliare, de asemenea oferind consultanță lanțului de magazine Hornbach în legătură cu diferite alte aspecte legale de drept societar, comercial și de conformitate legate de operațiunile sale comerciale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here