Bostina&Asociatii obtine suspendarea unei licitatii CNADNR de 23 milioane de lei

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a suspendat o licitatie publica a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) pentru un contract de servicii de consultanta in valoare de 23,6 milioane lei, in urma unei plangeri formulate de firma de avocatura Bostina si Asociatii.

CNSC a admis astfel contestatia impotriva CNADNR in cadrul procedurii de licitatie deschisa organizata pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect „Servicii de consultanta (asistenta tehnica, financiara si juridica) in scopul reactualizarii studiului de fezabilitate, elaborarii documentatiei de atribuire a contractului de concesiune pentru autostrada Bucuresti-Brasov, tronsonul Comarnic-Brasov”. Contestatia formulata solicita „suspendarea procedurii de atribuire, in stadiul in care se afla, pana la solutionarea fondului cauzei”.

In baza documentelor depuse, CNSC a decis sa admita cererea de suspendare a procedurii formulata de Bostina si Asociatii. Impotriva deciziei emise pe 16 mai se poate formula plangere in termen de cinci zile de la comunicare.