Bostina si Asociatii si Wolf Theiss, colaborare eficienta intr-o tranzactie pe piata media & advertising

Firma de avocatura Bostina si Asociatii a asistat un grup de investitori romani, ce activeaza in domeniul media, in achizitia companiei Euromedia Group, liderul pietei de publicitate outdoor din Romania, detinuta de grupul austriac Epamedia. Avocatii de la Wolf Theiss au reprezentat vanzatorul in aceasta tranzactie.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a oferit asistenta juridica unui grup de investitori romani in achizitia intregului pachet de actiuni detinut de compania slovaca JOJ Media House la Euromedia Group, liderul pietei locale de publicitate outdoor. Echipa de avocati a casei de avocatura Bostina si Asociatii fost coordonata de avocat partner Cezar Gusu. De asemenea, structurarea afacerii a implicat echipa “Bostina & Associates Corporate Finance”, condusa de catre Oana Borocan.

Grupul austriac Epamedia a fost asistat in aceasta tranzactie de catre avocatii Wolf Theiss. Ileana Glodeanu, Counsel Wolf Theiss Bucuresti, a declarat: „Implicarea echipei Wolf Theiss Bucuresti a fost una intensa, negocierile derulandu-se si cu alti potentiali cumparatori, iar negocierea contractului de vanzare de actiuni impreuna cu pregatirea documentelor acestei tranzactii finalizate s-au realizat intr-un timp foarte scurt. Am avut din fericire beneficiul unei colaborari minunate si eficiente atat cu clientul nostru cat si cu avocatii partii adverse.

Din echipa Corporate/M&A au facut parte Ileana Glodeanu (Counsel), Adelina Iftime-Blagean (Avocat Senior) si Luminita Gheorghe (Avocat Corporate).

Pot vorbi in numele intregii echipe, atunci cand spun ca suntem deosebit de incantati de calitatea serviciilor legale oferite companiei Epamedia de catre biroul Wolf Theiss Bucuresti in aceasta tranzactie. Echipa de avocati cu care am colaborat ne-a impresionat prin profesionalismul de care a dat dovada si abilitatea de a construi un mediu propice finalizarii cu succes a vanzarii companiei”, a precizat Richard Flimel – Chairman JOJ Media House, societatea mama a grupului Epamedia.

Epamedia Europäische Plakat und Aussenmedien GmbH este o importanta companie de publicitate outdoor infiintata in anul 2003, ce furnizeaza servicii de advertising in toata Europa Centrala si de Est, avand sediul central in Viena, Austria.

JOJ Media House este un grup de media slovac care detine actiuni la cateva canale private de televiziune TV JOJ, PLUS, WAU si Senzi, alaturi de companii de publicitate outdoor din Austria, Slovacia, Cehia, Croatia si Macedonia.

Euromedia Group are o retea de panouri cu acoperire la nivel national, cu peste 8.000 de fete publicitare si o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro in 2012.