Bostina si Asociatii isi intareste echipa de litigatori

Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a consolidat aria de practica „Litigii si Executari silite„, prin cooptarea unui avocat definitiv si a doi avocati stagiari.

Anca Dobrescu, avocat definitiv, si Petru Cirja si Luiza Mares s-au alaturat echipei de litigatori condusa de avocatul partener Emilia Toader.

Este un moment favorabil pentru a coopta in echipa avocati cu experienta, care aduc imediat plusvaloare echipei, dar, in acelasi timp, este bine sa ne gandim si la viitor, pregatind din timp o noua generatie de avocati”, a declarat Avocatul Coordonator al Bostina si Asociatii, Gheorghe Bostina (foto articol).

In acest moment, in cadrul ariei de practica ”Litigii si Executari silite” isi desfasoara activitatea 37 de avocati seniori si trei avocati parteneri, precum si avocatii din cadrul celor 20 de birouri teritoriale, care gestioneaza peste 1800 de dosare in toata tara.

Vom continua sa recrutam avocati cu experienta in ariile de practica in care consideram ca este necesar acest lucru, precum si la birourile din teritoriu. Mult mai important insa mi se pare actiunea de a pregati noi avocati tineri si de a creste noua generatie de avocati de business care sa poata fi in masura sa asigure dezvoltarea profesiei in urmatorii 20 de ani”, a mai adaugat Avocatul Coordonator Gheorghe Bostina.