Bostina si Asociatii continua extinderea in teritoriu, dar schimba strategia

Bostina si Asociatii, cu 19 birouri teritoriale, continua expansiunea pe plan local prin adoptarea unei noi strategii. Firma de avocatura, care a operat pana acum in teritoriu doar sub brand propriu, si-a propus sa incheie parteneriate cu avocati definitivi care au un cabinet individual deja functional, arata un anunt recent al entitatii.

Timp de 10 ani, am deschis birouri proprii in cele mai mari orase din tara, de la Timisoara la Constanta si de la Craiova la Iasi si Suceava. In continuare, dorim sa ne indreptam atentia spre orase precum Targu-Jiu, Baia Mare, Bistrita si Alba Iulia, in prima instanta, unde dorim sa stabilim parteneriate cu avocati definitivi cu experienta in instanta de cel putin 3 – 5 ani si care au un cabinet individual care este deja functional”, spune Avocatul Coordonator Gheorghe Bostina (foto articol).

Pentru noi este o noua strategie de dezvoltare, deoarece pana acum am operat in teritoriu doar sub brandul propriu. Credem, pe de o parte, ca noua abordare ne va consolida pozitia pe piata locala de avocatura si, pe de alta, va oferi sansa unor avocati locali ca, pe langa propriile cazuri, sa poata fi implicati in unele din proiectele noastre cu extindere nationala si sa primeasca un flux relativ constant de noi dosare de rezolvat in instantele locale. Desigur ca vom selecta in vederea colaborarii doar acei avocati care au cunostinte temeinice de drept civil, societar si fiscal, experienta dovedita in proceduri de lichidare si reorganizare judiciara si care se pot integra in fluxul nostru operational”, adauga Gheorghe Bostina.

In prezent, casa de avocatura Bostina si Asociatii are 19 birouri teritoriale (sedii secundare) in orasele Ramnicu Vilcea, Pitesti, Craiova, Sibiu, Deva, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Brasov, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Galati, Focsani, Buzau, Constanta si Ploiesti.