Bostina si Asociatii castiga pentru Romgaz litigiul cu Interagro

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a obtinut, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), victoria pentru SN Romgaz SA intr-un litigiu comercial cu Interagro SA, cu o miza de peste 11 milioane de euro.

Procesul, derulat pe parcursul mai multor ani, a presupus recuperarea sumelor datorate de catre Interagro in baza contractelor incheiate intre parti, si a facturilor fiscale emise in temeiul acestora si neachitate total sau partial, dobanda legala aferenta debitului principal restant, precum si penalitatile de intarziere aferente debitului principal restant.

Prin decizia nr. 525/13.02.2014, irevocabila, ICCJ a dat castig de cauza argumentului prezentat de echipa de avocati a Bostina si Asociatii, condusa de avocat-partener Simona Tanciu (foto).

Romgaz este lider in categoria furnizorilor de gaze naturale din Romania. Fondata in 1909, la Medias, compania Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia hidrocarburilor, urmata de cercetarea geologica pentru descoperirea rezervelor de petrol, depozitarea subterana a gazelor naturale si interventii si reparatii capitale.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu peste 130 de avocati si consultanti si cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 20 de mari orase din Romania. Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.