Bostina si Asociatii angajeaza al patrulea avocat in biroul din Timisoara

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii isi intareste echipa din teritoriu cu un nou avocat la biroul din  Timisoara,  Carmen-Olivia Predescu alaturandu-se astfel celor peste 130 de avocati si consultanti ai companiei. Cu patru avocati, biroul din Timisoara devine cel mai mare din intreaga retea de 19 birouri teritoriale a casei de avocatura Bostina si Asociatii.

„Unul din obiectivele noastre in ceea ce priveste extinderea teritoriala il reprezinta intarirea birourilor locale cu avocati de calibru, care sa performeze corespunzator in fata provocarilor pe care ni le propun clientii nostri din provincie. Dorim sa atragem avocati din barourile locale care pot aduce plus-valoare clientilor nostri, cu atat mai mult cu cat activitatea birourilor teritoriale a devenit extrem de importanta pentru strategia de dezvoltare a casei noastre de avocatura”, a declarat avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Carmen-Olivia Predescu a absolvit  Facultatatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara  in anul 2007 si un masterat in cadrul aceleiasi universitati in anul 2009. Este avocat definitiv din anul 2010.

„Am sansa de a dovedi, in cadrul uneia din cele mai reputate case de avocatura de business din Romania precum Bostina si Asociatii, ca experienta pe care am acumulat-o pana acum reprezinta o baza solida pentru a evolua profesional. De asemenea, includerea in echipa Bostina si Asociatii imi va oferi sansa de a practica unul din domeniile pentru care m-am pregatit inca din studentie: dreptul afacerilor precum si posibilitatea de a a aborda proiecte complexe si spete diverse”, a declarat Carmen-Olivia Predescu.

„Cresterea numarului de avocati in cadrul biroului din Timisoara reflecta direct potentialul economic al zonei. Noi mizam in zona Banatului atat pe o crestere a numarului de clienti cat si pe derularea unor mari proiecte de infrastructura, atat de necesare pentru conectarea tarii noastre la retele de transport europene”, a adaugat Doru Bostina.