Bostina si Asociatii a lansat cea de a IX-a editie a programului "Bursele Bostina"

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a lansat in aceasta saptamana “Bursele Bostina”, programul de CSR destinat studentilor din anul III si anul IV de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si, respectiv, anul IV din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, care doresc sa-si indrepte atentia spre avocatura de business.

Valoarea unei burse este de 200 de euro lunar, pe perioada in care castigatorul este angrenat in activitatile academice ale universitatii.

Programul “Bursele Bostina” a ajuns la a IX-a editie si este organizat in parteneriat cu ELSA Bucuresti si ELSA Cluj-Napoca, lanasarea oficiala avand loc la Bucuresti in data de 15 octombrie 2014, in Sala Petre Antonescu, iar la Cluj-Napoca, joi, 16 Octombrie 2014, in Amfiteatrul Traian Pop.

Temele propuse la actuala editie sunt:

1. ANUL III – “Garantiile reale si privilegiile in Noul Cod civil.  Implicatii practice din perspectiva relatiilor contractuale derulate intre profesionisti”.

2. ANUL IV – “Anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale si a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolventei”.

Termenul-limita de trimitere a lucrarilor este 16 noiembrie 2014, urmand ca sustinerea referatelor si anuntarea castigatorilor sa se faca in ultima decada a lunii noiembrie.

Conditiile de participare, precum si datele tehnice de redactare a eseului si a prezentarii Power-Point se gasesc pe site-ul www.bostinalawyers.eu (sectiunea „Bursele Bostina„), pe pagina de facebook, dar si pe blogul casei de avocatura Bostina si Asociatii.