Bostina si Asociatii a cerut stramutarea proceselor dintre Primaria Cluj-Napoca si Impact Developer

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a cerut, „pentru banuaia legitima”, stramutarea proceselor dintre Primaria Cluj-Napoca si Impact Developer la o alta instant de acelasi grad cu Tribunalul Specializat Cluj (unde se afla in prezent inregistrate cauzele). Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit astfel termen pentru analiza si solutionarea cererilor in luna septembrie a acestui an.

Judecarea dosarelor in cadrul carora Impact Developer & Contractor SA  si S.C. Clearline Development & Management S.R.L au formulat pretentii banesti de la Primaria Cluj Napoca a fost suspendata de Instanta Suprema, la cererea avocatilor de la Bostina si Asociatii, care reprezinta Primaria.

“In cazul admiterii cererilor de stramutare, Curtea va stabili instanta judecatoreasca abilitata sa judece in continuare aceste cauze si va putea mentine sau inlatura, in tot sau in parte, actele/probatoriile si orice alte elemente procedurale dispuse pana la momentul suspendarii dosarelor de catre Tribunalul Cluj. Credem ca stramutarea va fi benefica pentru judecarea unui asemenea caz complex si de o mare incarcatura pe plan local”, spune Avocatul coordonator Doru Bostina (foto).

Ca o consecinta a suspendarii judecatii dispusa de catre Instanta Suprema, pricinile ramin pana atunci in nelucru, adica fara a se mai putea indeplini nici un act procedural de catre parti.