Bostina & Asociatii se concentreaza strict pe serviciile de avocatura

Bostina si Asociatii, noul lider al pietei avocaturii, a decis sa externalizeze din acest an si societatea de consultanta in domeniul fondurilor europene si sa-si concentreze activitatile intr-o singura directie. Informatia a fost dezvaluita, in exclusivitate pentru emisiunea Legile Afacerilor si pentru portalul legalmarketing.ro, chiar de Doru Bostina, avocatul coordonator al celei mai performante case de avocatura in 2011.

Daca pana in 2011 politica Bostina & Asociatii a fost de diversificare a activitatii, prin deschiderea mai multor entitati care sa completeze serviciile de avocatura, in debutul acestui an managementul societatii a decis sa se concentreze strict pe avocatura.

„Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, am inceput formalitatile de externalizare a societatii de consultanta in domeniul taxelor, acum am decis ca si societatea de consultanta in domeniul fondurilor europene, o societate care, in acest moment, spre mandria noastra, este unul dintre liderii pietei, o societate care a crescut in timp, in ultimii 5 ani in mod constant, la fel cum am avut sansa sa creasca si societatea de avocatura va fi, la randul ei externalizata, practic ramanind in acest moment cu un singur scop: dezvoltarea si sustinerea activitatii de avocatura.”, ne-a declarat in exclusivitate Doru Bostina, avocat coordonator Bostina si Asociatii.

Noul lider al pietei de avocatura vrea sa-si eficientizeze activitatea, pentru a-si pastra si imbunatatii performantele financiare obtinute anul trecut, dar si pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor. „Incercam pur si simplu sa ne adaptam cat mai bine realitatilor economiei, dorintelor clientilor pana la urma”, ne-a mai spus Doru Bostina.

Aici puteti viziona interviul acordat in exclusivitate de Doru Bostina, avocat coordonator Bostina si Asociatii.