Boscolo & Partners si Payout Payroll Outsourcing reprezinta reteaua Crowe Horwath International in Romania

Incepand cu luna octombrie, Boscolo&Partners si Payout Payroll Outsourcing vor reprezenta reteaua Crowe Horwath International pe piata Romania.

Crowe Horwath International este o retea globala de  firme de consultanta, audit si contabilitate, cotata  in top 10 retele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33.000 profesionisti, grupati in 750 sedii. Ei ofera expertize detaliate si precise in 130 tari. „B&P, care ocupa locul sapte in topul celor mai mari firme de servicii profesionale din tara, extinde prezenta Crowe Horwath International in Romania. Asteptam cu nerabdare profesionistii din B&P ca sursa de valoare pentru clientii retelei noastre in servicii de audit, consultanta fiscala si consultanta in industriile specializate”, declara J. Kevin McGrath, director executiv al Crowe Horwath International.

Boscolo & Partners este una dintre cele mai vechi firme de consultanta de pe piata din Romania si activeaza in cele mai mari orase din tara, din 1994. Cei peste 100 specialisti fac parte din departamentele de audit, constabilitate, legal si taxe. Payout Payroll Outsourcing a luat nastere in 2011, ca urmare a alaturarii grupului Zucchetti, unul dintre liderii europeni in solutii IT, societatii Boscolo & Partners, cu scopul de a imbina expertiza in domeniul IT si de HR a celor doua companii. „Payout a fost un pas firesc. In prezent este un jucator important pe piata de profil si livreaza lunar peste 7.000 de fluturasi. Consideram ca pozitia Payout este solidificata de capacitatea de adaptare a serviciilor HR prin solutiile IT moderne, impreuna cu experienta in domeniul legislativ de profil. Le propunem clientilor nostri servicii personalizate si precise. Sunt sigur ca parteneriatul cu Crowe Horwath ne va deschide calea spre noi oportunitati”, afirma Marco Marchetti, Administrator Payout.

In  calitate de membru independent al Crowe Horwath International, Boscolo & Partners si PayOut Payroll Outsourcing vor trece printr-un proces de rebranding, menit sa alinieze imaginea acestor firme la standardele de brand internationale ale CHI. Prin parteneriatul semnat, cele doua companii vor beneficia de resursele si sprijinul celor peste 200 de firme independente de servicii de contabilitate si consultanta, membre ale Crowe Horwath International.

Boscolo & Partners le ofera clientilor sai (in special investitori straini) servicii integrate si complete si ii asista in fiecare etapa de dezvoltare a afacerii, in deplina concordanta cu dinamismul si realitatile mediului de afaceri autohton si international. „Integrarea in reteaua Crowe Horwath International reprezinta pentru Boscolo & Partners nu doar o oportunitate de dezvoltare, ci si o validare a pozitiei si calitatii serviciilor oferite. Suntem entuziasmati sa ne alaturam echipei Crowe Horwath”, declara Camillo Giovannini, International Liaison Partner in cadrul Boscolo & Partners.