Bondoc si Asociatii si-a extins echipa cu inca trei avocati

Firma de avocatura Bondoc si Asociatii si-a extins si consolidat echipa prin cooptarea a trei avocati.

Andrea Gal, Codrin Mihaila si Alexandru Daniliuc s-au alaturat Bondoc si Asociatii, in luna octombrie a anului trecut. Ariile de practica principale in care acestia isi vor desfasura activitatea includ fuziuni si achizitii, drept imobiliar, industria farmaceutica, dreptul concurentei si litigii. Astfel, numarul de avocati cooptati de Bondoc si Asociatii in echipa inceputul lui 2014 se ridica la noua.

Mihaela Bondoc, Partener al Bondoc si Asociatii, a mentionat ca aceasta noua largire a echipei, care este rezultatul unei selectii din peste 200 de candidaturi, face parte din strategia de dezvoltare a firmei, corelata cu volumul de activitate in crestere.

Bondoc si Asociatii este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta formala cu White & Case LLP in ceea ce priveste Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridica pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucreaza la unison cu avocatii din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite in 26 de tari, conferind astfel amploare globala fiecarui proiect in parte. Echipa de avocati a Bondoc si Asociatii include atat avocati cu inalta experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala.