Bondoc si Asociatii isi consolideaza echipa. Trei avocati se alatura firmei din aceasta luna

Bondoc si Asociatii si-a extins si consolidat echipa prin cooptarea a trei avocati. Gabriela Pop, Mihai Ionita si Cristi Porojanu s-au alaturat firmei de avocatura incepand cu luna octombrie.

Principalele arii de practica in care vor activa acestia includ drept societar/fuziuni & achizitii, drept imobiliar si achizitii publice.

Mihaela Bondoc, partener in cadrul firmei Bondoc si Asociatii, a mentionat faptul ca aceasta noua extindere a echipei, care reprezinta rezultatul unei selectii riguroase din peste 300 de candidaturi, face parte din strategia de dezvoltare a firmei, corelata cu continuarea cresterii volumului de activitate. Mihaela Bondoc a declarat, de asemenea, ca se anticipeaza ca, pana la finele anului, sa fie finalizat procesul de selectie pentru alte trei pozitii, cu privire la urmatoarele domenii de practica: drept bancar & financiar, litigii si life sciences.

Bondoc si Asociatii SCA este una dintre cele mai dinamice firme de avocatura de business, cu o prezenta insemnata si in plina crestere in piata. Firma are o echipa de avocati cu o vasta experienta, care beneficiaza de o cunoastere aprofundata a pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare local, cu expertiza in ceea ce priveste domenii complexe si sofisticate de asistenta.