Bondoc & Asociatii ia cate un avocat de la KPMG, Reff si NNDKP

Bondoc si Asociatii SCA in alianta cu White & Case LLP, firma de avocatura condusa de Lucian Bondoc (foto), si-a extins echipa prin cooptarea a 3 avocati de la 3 companii diferite.

Mihaela Bondoc (Buzila) s-a alaturat echipei de avocati Bondoc si Asociatii SCA calitate de Partener. Mihaela este membru al Baroului Bucuresti din anul 1999 si detine o diploma de masterat in dreptul afacerilor. Inainte de a se alatura firmei, Mihaela a fost Director in cadrul KPMG Romania. Mihaela are o experienta vasta in ariiile de drept comercial, corporatist/M&A (coordonand numeroase proiecte de restructurare, fuziuni, divizari precum si procese de integrare post-achizitie), drept imobiliar, precum si in aspecte privind optimizarea afacerilor.

Mihaela Vochineci s-a alaturat echipei de avocati in calitate de Associate in cadrul Departamentului de Drept Bancar si Piete de Capital. Inainte de a se alatura firmei, Mihaela a fost Associate in cadrul Reff & Asociatii, firma de avocatura corespondenta a Delloite in Romania.

Sandra Frunzulica s-a alaturat echipei de avocati in calitate de Junior Associate in cadrul Departamentului de Drept Corporatist/M&A. Inainte de a se alatura firmei, Mihaela a colaborat cu firma de avocatura Nestor, Nestor, Diculescu, Kingston, Petersen SCA.

Firma de avocatura Bondoc si Asociatii a fost infiintata la 1 februarie 2014, atunci cand biroul local al firmei internationale de avocatura White & Case, deschis la Bucuresti la inceputul anului 2008, a fost preluat de Lucian Bondoc, unul dintre parteneri. Mai exact, Lucian Bondoc a preluat participatia actuala a White & Case in societatea de avocatura locala, White & Case, Pachiu, SCA, aceasta urmand sa opereze sub numele de Bondoc si Asociatii SCA in alianta cu White & Case LLP.