Bondoc & Asociatii, alaturi de Fondul Proprietatea in vanzarea intregii participatii a acestuia in Transelectrica

Avocatii firmei Bondoc & Asociatii au asistat Fondul Proprietatea in vanzarea pachetului de 13,5% de actiuni detinut de acesta in capitalul social al Transelectrica.

Vanzarea s-a realizat prin derularea unui plasament privat, Fondul Proprietatea transferand astfel 9.895.212 actiuni detinute in capitalul social al Transelectrica, suma totala atrasa fiind de 212,6 milioane de lei. Plasamentul privat a fost destinat doar investitorilor calificati si investitorilor institutionali.

Lucian-Bondoc

Echipa Bondoc & Asociatii care a fost alaturi de Fondul Proprietatea prin acordarea de consiliere juridica privind aspecte de drept romanesc a fost coordonata de Lucian Bondoc (foto), Managing Partner, asistat de Simona Petrisor, Managing Counsel.

Bondoc si Asociatii SCA este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta formala cu White & Case LLP in ceea ce priveste Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridica pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucreaza la unison cu avocatii din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite in 26 de tari, conferind astfel amploare globala fiecarui proiect in parte.  Echipa de avocati a Bondoc si Asociatii SCA include atat avocati cu inalta experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala.