Bohalteanu & Asociatii, proaspat membru MI InterAct

La inceputul anului 2016, Bohalteanu & Asociatii a devenit membru MI InterAct, o retea extinsa a societatilor de avocatura de elita, care isi propune sa dezvolte servicii si expertize pentru clientela sa, punand accent pe aspectele ce vizeaza legislatia nationala si internationala.

Infiintata in urma cu patru ani, reteaua MI InterAct este rezultatul aliantei dintre InterAct Europe si Morison International. Prima este o retea pan-europeana de cabinete individuale de avocatura, iar cea de-a doua o asociatie mondiala, care cuprinde 90 de societati profesionale de contabilitate, din peste 60 de tari.

Clientii societatilor de avocatura care sunt membre in MI InterAct se bucura de toate avantajele pe care le implica aderarea la o Retea Globala, printre care si servicii personalizate, oferite atat la nivel de corporatie, cat si la nivel individual, pentru persoane fizice.

MI InterAct gazduieste firme de avocatura puternice, care au dovedit de-a lungul timpului ca respecta atat criterii de notorietate, cat si de profesionalism in ariile de expertiza alese.

Alaturarea firmei de avocatura Bohalteanu & Asociatii la reteaua globala MI InterAct reprezinta, cu siguranta, un pas inainte pentru serviciile avocatiale pe care aceasta firma le ofera pe piata avocaturii de business, asigurand mentinerea celor mai inalte standarde calitative in acest domeniu.

diana.petroiu@lhm.ro